Push Up Slips

Een Billenbroekje met vullingen ook wel bekend als een push up slip met vullingen, trekt u aan en de slip corrigeert en vormt de billen direct. U heeft direct de volle en ronde billen, die u wilt hebben. De push up onderbroeken zijn verkrijgbaar in vele soorten, het grootste verschil zit hem in de vulling en de corrigerende eigenschappen van de producten. De push up slips van Butt Secret zijn onzichtbaar onder uw spijkerbroek of jurkje, het blijft jouw geheim.

De billenbroekjes met vullingen met hoge taille corrigeren ook de buik en houden de bilnaad uit het daglicht. De push up slips met pijpjes (boxers) hebben een licht corrigerende werking op de bovenbenen. En voorkomen en tegen elkaar aan schuren van de bovenbenen. 

De push up slips met vullingen zijn niet alleen verkrijgbaar voor de billen maar ook voor de heupen. We hebben in onze collectie push up slips die zowel de billen als heupen opvulling geeft en een slip met alleen vulling op de heupen.

De slips zijn vekrijgbaar met vullingen van siliconen en vullingen van foam. De siliconen vullingen zijn vaak wat zwaarder en bewegen natuurlijk mee met het lichaam. De vullingen van foam zijn licht van gewicht en geven de billen een mooie voorgevormde uitstraling.

De billenbroekjes geven uw kont extra volume, u krijgt een mooie volle kont. Wilt u een nog vollere kont? Kies dan voor een push-up slip uit de ultimate of extreme-serie. Deze hebben de grootste vullingen en geven u echte Braziliaanse billen! 

Heeft u nog een vraag over de push up slips met vullingen van Butt Secret? Vraag het aan onze experts via de Live Chat! Wij helpen u aan volle billen.

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Cx 300S