Star Bra - Beige - Zelfklevende Plak BH

De Star Bra bestaat uit twee losse cups met een voorsluiting.
Volledig blote- rug en schouders. Dit houdt in geen schouder-
en rugbandjes. De Star Bra geeft een push - up effect en is
gemakkelijk aan te brengen. Je maakt de sluiting in het midden
los en plakt de cups op je borsten. Vervolgens klik je de sluiting
weer dicht. Zo creëer je een mooie decolleté. Zo kun je alle tops
en jurken aantrekken zonder dat de Star Bra zichtbaar is.
De Star Bra is verkrijgbaar in de cup maten: A, B, C en D en verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en Beige.

- Geen schouder-en rugbandjes
- Geschikt voor de cupmaten A, B, C en D
- Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Beige
- Voelt als een tweede huid
- Lichte push-up effect voor een mooie decollete

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Retourneren: omwille van de hygiëne de cellofaan-strips op de plakgedeeltes niet verwijderen. Indien u de cellofaan van de plakstrips verwijdert vervalt uw recht op retour. De pasvorm kunt u bepalen door de plak bh voor uw borsten te houden.

Gebruiksaanwijzing:
Reinig het plakgedeelte van de BH voor gebruik met water en zeep en laat het drogen in de open lucht (niet op de kachel of in de zon!). Reinig uw borsten met water en zeep en droog uw huid met een zachte handdoek. Gebruik geen huidverzorgingsproducten ergens in de buurt van de borsten, omdat dit het effect van de hechting zal verminderen.

Breng 1 beha cup aan per keer. Draai de beha cup naar buiten en hou het aan de onderkant vast, breng het aan van beneden naar boven. Zet de Beha Cup op de gewenste hoogte en wrijf de beha cup van boven naar beneden op de borst. Indien u niet tevreden bent, haal dan heel voorzichtig de cup los van de huid zodat deze niet beschadigd. Herhaal deze stap met de volgende beha cup.

Controleer of beide beha cups op gelijke hoogte zitten en sluit de sluiting aan de voorzijde. Na het sluiten van de Beha cups drukt u enkele seconde met beide handen op de borsten om de beha te verzegelen.

Na gebruik de beha cups voorzichtig van de huid verwijderen. Direct na gebruik met de hand wassen met water en zeep om netheid en hechting te behouden. De beha laten drogen in de open lucht (niet op de kachel of in de zon!). Zodra de BH is gedroogd kunt u de bijgeleverde plastic cellofaan er weer opplakken.